Zonnepanelen accu

zonnepanelen-accu

Zonnepanelen accu laten testen of vervangen

Tegenwoordig komen er steeds meer thuisaccu’s op de markt wat de mogelijkheid biedt om energie op te slaan wat op een later moment gebruikt kan worden. Deze zonnepanelen accu’s worden meestal aan de muur gehangen of geplaatst op een vaste plek in bijvoorbeeld de kelder of schuur.

Naar verwachting gaat de zonnepanelen accu minder lang mee dan de zonnepanelen zelf. Voor het aanschaffen van een nieuwe accu ben je bij Marinol aan het juiste adres. Niet alleen voor het vervangen van de accu maar ook het testen van jouw zonnepanelen accu kun je door ons laten uitvoeren.

Jouw zonnepanelen accu laten testen of vervangen?

Je kunt bij Marinol al jouw soorten accu’s laten testen zo ook jouw zonnepanelen accu. Is jou accu aan vervanging toe? Geen probleem, wij hebben alle soorten accu’s direct uit voorraad leverbaar.

Onze voordelen

Wij zijn bevoegd tot het innemen en uitleveren van officiële RDW kentekenplaten.
Doordat wij gebruik maken van Mollie vinden alle betalingen plaats middels een beveiligde verbinding.
Alle bestellingen zijn binnen 48 uur bij u thuis bezorgd.
wiezijnwij-over-ons

Over ons

Marinol is een echt familie bedrijf opgericht in 1930 en is de specialist in accu’s voor de auto-motive, motorfietsen, truck industrie en in kentekenplaten en pictogramborden.

wiezijnwij-webshop

Webwinkel

In ons bedrijf vind je accu’s voor onder andere auto’s, motorfietsen, boten en zonnepanelen. Alle accu’s hebben wij op voorraad en kun je direct laten monteren zonder afspraak.

wiezijnwij-contact

Contact

Bij ons staat service en kwaliteit voorop. Indien je een vraag hebt waar je snel antwoord op wilt hebben neem dan telefonisch contact met ons op via
+31 (0) 70 390 3136.

X