Wie zijn wij

Wie zijn wij

Wat is Marinol?

Marinol BV is al sinds 1930 actief als leverancier voor accu’s, funplaten en kenteken platen. We zijn een echt familiebedrijf en hebben ruime ervaring in het produceren en leveren van accu’s voor alle voertuigen die dat nodig hebben. Ons assortiment is zeer ruim en bevat accu’s in  de ruimste zin van het woord. Denk aan auto-startaccu’s, tractie-accu’s, stationaire accu’s, vrachtwagen accu’s en motorfietsaccu’s. Tevens zijn wij gespecialiseerd in oldtimer-accu’s.

Onze medewerkers kunnen je telefonisch op weg helpen als je niet weet welke accu je nodig hebt voor jouw voertuig. Daarnaast leveren wij op al onze accu’s 2 jaar garantie op defecten of mankementen. Bij de hoofdvestiging in Den Haag kunnen wij indien je dat graag wilt jouw accu en kentekenplaten monteren.  Ben je op zoek naar een accu voor jouw oldtimer en/of motorfiets dan ben je bij ons aan het goede adres. Woon je te ver weg en heb je veel over ons gehoord? Geen zorgen, wij werken samen met twee transportdiensten zodat wij ook onze klanten kunnen bedienen in heel Nederland en België.

Beschikbaarheid

Maandag t/m Vrijdag 08:00 – 18:00 uur en op Zaterdag 09:00 – 15:00 uur, staan wij voor je klaar. Bij ons telt service en kwaliteit! Verder leveren wij funplaten, overige platen en verschillende soorten kenteken platen en randapparatuur, zoals opladers voor uw accu’s. Meer informatie? Neem een kijkje in onze winkel! Kentekenplaten maken wij direct klaar terwijl je wacht met een heerlijke kop koffie

Wie zijn wij Marinol
Marinol
Funplaten categorie
Marinol bus
Marinol gebouw

Onze voordelen

Wij zijn bevoegd tot het innemen en uitleveren van officiële RDW kentekenplaten.
Doordat wij gebruik maken van Mollie vinden alle betalingen plaats middels een beveiligde verbinding.
Alle bestellingen zijn binnen 48 uur bij u thuis bezorgd.
Wie zijn wij over ons

Over ons

Marinol is een echt familie bedrijf opgericht in 1930 en is de specialist in accu’s voor de auto-motive, motorfietsen, truck industrie en in kentekenplaten en pictogramborden.

Wie zijn wij Marinol

Webwinkel

In ons bedrijf vind je accu’s voor onder andere auto’s, motorfietsen, boten en zonnepanelen. Alle accu’s hebben wij op voorraad en kun je direct laten monteren zonder afspraak.

Kentekenplaat aanhanger bestellen

Contact

Bij ons staat service en kwaliteit voorop. Indien je een vraag hebt waar je snel antwoord op wilt hebben neem dan telefonisch contact met ons op via
+31 (0) 70 390 3136.

X