Omvormer zonnepanelen

camper

Dé totaaloplossing – zelfstandig werkende solar installatie!

Sinds begin april 2021 bieden wij bij Marinol de oplossing voor recreatie doeleinden, namelijk een compleet ECOsysteem op zonnepanelen!

Deze zelfstandig werkende solar installatie heeft de mogelijkheid om 12 of 24 volt om te zetten naar 220 volt. Zo biedt dit systeem de totaaloplossing voor jouw energiebehoefte op bijvoorbeeld de camping, tuinhuis, camper, caravan of boot. Alle elementen in het systeem functioneren 1 op 1 met Power control voor het maximaal benutten van beperkte aggregaat-, wal- of netstroom.

Deze complete solar installatie bestaat uit: een zonnepaneel, omvormer, verdeler, lader, en een AGM Gel– of Lithium accu. Kortom alles wat jij nodig hebt voor een goedwerkende installatie!

Geniet van de voordelen van ons complete ECOsysteem

Ons ECOsysteem werkt volledig op zonne energie en biedt zoals eerder benoemd de mogelijkheid om 12 of 24 volt om te zetten naar 220 volt. Niet alleen de mogelijkheid tot omvorming is een groot voordeel, maar ons complete pakket biedt jou nog veel meer voordelen:

 • Op afstand aan/uit te zetten
 • LED Diagnose status
 • Hoog startvermogen
 • Configureerbaar met tablet of smartphone
 • Beschikbaar voor verschillende uitgangs stekkerbussen

Laat jouw solar installatie vakkundig installeren door onze monteur

Naast dit zeer goed werkende systeem, dat energie opwekt op een duurzamere manier, bieden wij jou de mogelijkheid om het systeem vakkundig te laten installeren door een gecertificeerd monteur. Vervolgens krijg je van ons jaarlijks een onderhoudscheck zodat jij altijd beschikt over een goed werkend systeem!

Kies voor de solarinstallatie als de totaaloplossing voor recreatiedoeleinden

Is dit complete ECOsysteem iets voor jou en wil je graag meer informatie ontvangen? Dan kun je via onze website eenvoudig contact met ons opnemen!

Liever de demo in het echt zien? Kom dan langs in onze winkel, wij hebben het complete systeem voor jou klaar staan.

Contactformulier

  Kies voor de solarinstallatie als de totaaloplossing voor recreatiedoeleinden

  Bekijk deze totaaloplossing als werkende demo in de winkel

  Onze voordelen

  Wij zijn bevoegd tot het innemen en uitleveren van officiële RDW kentekenplaten.
  Doordat wij gebruik maken van Mollie vinden alle betalingen plaats middels een beveiligde verbinding.
  Alle bestellingen zijn binnen 48 uur bij u thuis bezorgd.
  wiezijnwij-over-ons

  Over ons

  Marinol is een echt familie bedrijf opgericht in 1930 en is de specialist in accu’s voor de auto-motive, motorfietsen, truck industrie en in kentekenplaten en pictogramborden.

  wiezijnwij-webshop

  Webwinkel

  In ons bedrijf vind je accu’s voor onder andere auto’s, motorfietsen, boten en zonnepanelen. Alle accu’s hebben wij op voorraad en kun je direct laten monteren zonder afspraak.

  wiezijnwij-contact

  Contact

  Bij ons staat service en kwaliteit voorop. Indien je een vraag hebt waar je snel antwoord op wilt hebben neem dan telefonisch contact met ons op via
  +31 (0) 70 390 3136.

  X