Fiets Accu reviseren

fiets-accu

Fietsaccu revisie, geef uw accu nieuw leven!

Marinol BV is al sinds 1930 leverancier van accu’s in de breedste zin van het woord. Na veel testen kunnen wij vanaf heden de fietsaccu revisie aanbieden. Normaal gesproken geeft men aan dat een gemiddelde fietsaccu gemiddeld 3 jaar meegaat. Hierna zouden de fietsaccu’s kapot zijn en zou je over moeten gaan tot de aanschaf van een nieuwe fietsaccu. Het aanschaffen van een nieuwe accu kan zeer prijzig zijn. Met een goede accu revisie is jouw fietsaccu weer zo goed als nieuw en is het niet nodig een nieuwe accu aan te schaffen.

Een revisie van een fietsaccu, hoe werkt het?

Een e-bike is tegenwoordig razend populair doordat men een stuk comfortabeler kan fietsen door middel van het fietsen met trapondersteuning. Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt doordat de fietsen voorzien zijn van een kleine motor met accu. Na loop van tijd neemt de kwaliteit van de accu af en sta je voor de keuze om een nieuwe accu aan te schaffen of jouw fietsaccu te laten reviseren.

Wanneer je jouw fietsaccu laat reviseren controleren wij eerst of de acculader goed werkt. Als de acculader niet goed werkt of stuk is zullen wij je hiervan op de hoogte stellen alvorens wij verdere stappen gaan ondernemen. Zo bespaar je op eventuele hoge kosten. Een lege fietsaccu lader kan ervoor zorgen dat jouw fietsaccu niet naar behoren werkt en je mindere afstand kunt fietsen. Uiteraard is er de mogelijkheid om de acculader te vervangen bij Marinol. Omdat er enorm veel type elektrische fietsen in omloop zijn is het voor ons onmogelijk om direct een exacte prijs te geven voor wat je gemiddeld kwijt zult zijn voor een accu revisie.

De voordelen van een fiets accu reviseren

Bij het reviseren van fietsaccu’s worden energiecellen die niet meer goed functioneren vervangen door nieuwe cellen. Door middel van het reviseren krijgt de accu de originele capaciteit weer terug, en in sommige gevallen wordt de capaciteit zelfs vergroot ten opzichte van de oude capaciteit. Reviseren heeft meerdere voordelen deze sommen wij graag nog even voor je op:

  • Een accu laten reviseren is goedkoper dan de aanschaf van een nieuwe fietsaccu
  • Bij het reviseren van een accu is het mogelijk om krachtigere energiecellen in de accu te laten monteren
  • De nieuwe energiecellen van een gereviseerde accu gaan tegenwoordig een stuk langer mee
  • Accu’s van een oude accu worden tegenwoordig niet meer verkocht
  • Reviseren is daarnaast een duurzame oplossing

Wil je jouw fietsaccu laten reviseren?

Indien je jouw fietsaccu wilt laten reviseren dan ben je bij ons aan het juiste adres! Om je een juiste beoordeling te geven raden wij je aan contact met ons op te nemen.

Fiets accu vervangen? Neem contact met dé specialist!

Indien je van plan bent om jouw slecht presterende accu te laten vervangen dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons personeel heeft jarenlange ervaring in fiets accu’s. Om de juiste beoordeling te kunnen geven voor jouw elektrische fiets raden wij je aan telefonisch contact met ons op te nemen via +31 (0) 70 390 3136

Onze voordelen

Wij zijn bevoegd tot het innemen en uitleveren van officiële RDW kentekenplaten.
Doordat wij gebruik maken van Mollie vinden alle betalingen plaats middels een beveiligde verbinding.
Alle bestellingen zijn binnen 48 uur bij u thuis bezorgd.
wiezijnwij-over-ons

Over ons

Marinol is een echt familie bedrijf opgericht in 1930 en is de specialist in accu’s voor de auto-motive, motorfietsen, truck industrie en in kentekenplaten en pictogramborden.

wiezijnwij-webshop

Webwinkel

In ons bedrijf vind je accu’s voor onder andere auto’s, motorfietsen, boten en zonnepanelen. Alle accu’s hebben wij op voorraad en kun je direct laten monteren zonder afspraak.

wiezijnwij-contact

Contact

Bij ons staat service en kwaliteit voorop. Indien je een vraag hebt waar je snel antwoord op wilt hebben neem dan telefonisch contact met ons op via
+31 (0) 70 390 3136.

X