Auto accu

auto-accu

Auto accu Den Haag en omgeving

Om onbezorgt de weg op te kunnen is een auto accu van uitstekende kwaliteit van groot belang. Waar vroeger auto’s alleen maar hoefden te starten zijn de auto’s van tegenwoordig voorzien van steeds meer apparatuur als radio’s, ingebouwde navigatie systemen en automatische vergrendeling. Al deze apparatuur zijn energieverbruikers van de auto accu tijdens het rijden. Het is daarom van belang om over de juiste accu te beschikken met een lange levensduur. Indien de accu na loop van tijd zwakker wordt dient deze vervangen te worden.

Wat is de levensduur van een auto accu?

Een verouderde auto-accu komt sneller aan het licht in de winter. Niet alleen neemt het vermogen van de accu door de kou af, de start-weerstand van de motor neemt bovendien met zo’n 40 procent toe.

Dit komt omdat bij een lage temperatuur de accu minder capaciteit heeft en vervolgens de motor niet meer of moeizaam kan starten. De levensduur van een accu is misschien iets minder dan je zou verwachten. Een auto accu gaat gemiddeld 6 jaar mee. Maar wanneer je veel korte ritten maakt neemt de levensduur van een accu snel af. Daarom is het belangrijk dat je de juiste accu voor jouw auto laat monteren. Of het nu gaat om een 6V, 12 Volt of 24 Volt accu, wij hebben de accu die jij zoekt!

Wil je een auto accu kopen?

Wil jij een nieuwe accu kopen of ben je benieuwd naar de staat van jouw huidige accu wij geven jou altijd een passend advies!

Wij weten welke accu jij nodig hebt!

Wil jij een nieuwe accu kopen of ben je benieuwd naar de staat van jouw huidige accu wij geven jou altijd een passend advies! Naast auto accu’s leveren wij ook accu’s voor de volgende voertuigen en doeleinden:

 • Motorfietsen
 • Boten
 • Recreatie voertuigen
 • Scooters
 • Scootmobielen en/of andere kleine voertuigen
 • Grasmaaiers
 • Caravan of Movers
 • Zonnepanelen
 • UPS diensten

Niet alleen voor accu’s maar ook kentekenplaten en funplaten bent u bij Marinol aan het juiste adres.

Onze voordelen

Wij zijn bevoegd tot het innemen en uitleveren van officiële RDW kentekenplaten.
Doordat wij gebruik maken van Mollie vinden alle betalingen plaats middels een beveiligde verbinding.
Alle bestellingen zijn binnen 48 uur bij u thuis bezorgd.

Contactformulier

  wiezijnwij-over-ons

  Over ons

  Marinol is een echt familie bedrijf opgericht in 1930 en is de specialist in accu’s voor de auto-motive, motorfietsen, truck industrie en in kentekenplaten en pictogramborden.

  wiezijnwij-webshop

  Webwinkel

  In ons bedrijf vind je accu’s voor onder andere auto’s, motorfietsen, boten en zonnepanelen. Alle accu’s hebben wij op voorraad en kun je direct laten monteren zonder afspraak.

  wiezijnwij-contact

  Contact

  Bij ons staat service en kwaliteit voorop. Indien je een vraag hebt waar je snel antwoord op wilt hebben neem dan telefonisch contact met ons op via
  +31 (0) 70 390 3136.

  X